top of page
בנטוף מייצרים יינות אדומים יבשים. לצד היינות הזניים ניתן למצוא גם בלנדים. הייננים של נטוף משלבים זנים וטעמים כדי ליצור יינות מסקרנים ומשובחים. לצד היינות האדומים היבשים מייצרים ביקב גם יין קינוח בסגנון פורט. בחרנו לשתף מספר זנים מבצירים 2017-2018.
הנטופים
70% קברנה סוביניון, 30% פטיט סירה
יישון בחביות עץ אלון במשך 18 חודשים
ליקב צבע ארגמני עמוק וגוף מלא ארומות עשירות.
שרה
100% מרלו
יישון בחביות עץ אלון במשך 20 חודשים
Single Barrel
ברברה
80% ברברה, 20% מרלו.
היין יושן בחביות עץ במשך 9 חודשים.
מקור הזן בצפון איטליה, למרגלות הרי האלפים (פיאמונטה). ליין צבע אדום עז, מתאפיין בחמיצות מאוזנת ונעימה לצד ארומות עשירות של פירות יער, וניל ותבלינים. בעל סיומת ארוכה.
שיראז & טמפרניו
50% שיראז, 50% טמפרניו
יישון בחביות עץ אלון במשך 16 חודשים
ברברה & פרנק
70% ברברה, 30% קברנה פרנק.
היין יושן בחביות עץ במשך 16 חודשים.
יין מרשים בעל גוף מלא ומאוזן, עשיר בטעמי פרי ואדמה.
bottom of page