ביקב נטוף מתמחים בייצור יינות אדומים משובחים. כל היינות שלנו עוברים תהליכי התיישנות במשך כשלוש שנים כדי להבטיח מוצר משובח.  תחילה כ 14-16 חודשים בחביות עץ אלון ולאחר מכן יישון בבקבוקים לתקופה נוספת של כשנתיים לפחות. היין אינו עובר תהליך סינון על מנת לשמר את טעמי הענב ולקבל יין בעל גוף מלא וקטיפתי.

קברנה סוביניון

 

צבעו עמוק ומפתה, בעל ניחוח שובה לב של אוכמניות, גרגירי יער ושזיפים לצד טעמי טבק ושוקולד. היין התיישן במשך 18 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי ואמריקאי.

מיוצר מ 85% ענבי קברנה סובניון ו 10%-מרלו, 5% שיראז.

Alc. 14.3% //750 Ml.

מרלו

 

בעל מרקם קטיפתי, צבעו סגול עמוק. עשיר בניחוחות פרי לצד עץ ואדמה עם סיומת המתנגנת בפה. היין התיישן במשך 16 חודשים בחביות עץ אלון.

 

היין מיוצר מ 85% ענבי מרלו, 10% קברנה סוביניון ו 5% שיראז.

Alc. 13.5% //750 Ml.

שיראז

 

 

יין בעל נוכחות, גוף מלא וטאנינים מוצקים. צבעו אדום עז והוא בעל ארומה עשירה של תבלינים ופירות יער. היין התיישן במשך 16 חודשים בחביות עץ אלון.

 

היין מיוצר מ 85% ענבי שיראז, 10% קברנה סוביניון ו 5% מרלו.

Alc. 13.8% //750 Ml.

שלושה אצילים

 

הבלנד הינו שילוב של מרלו, קברנה סוביניון ושיראז. הרכות של המרלו, העומק של הקברנה והאלגנטיות של השיראז משתלבים לכדי הרמוניה של טעם וניחוחות. גופו מלא והוא חושף טאנינים בולטים המתפוגגים לקשת של טעמים. היין התיישן במשך 18 חודשים בחביות עץ אלון.

 

 

היין מיוצר מ 60% ענבי מרלו, 30% קברנה סוביניון ון 10% שיראז.

Alc. 14% //750 Ml.

    

יין קינוח בסגנון פורט

 

היין הוא שילוב של קברנה סוביניון ומרלו. יין קינוח מעולה בעל ארומה עשירה ומתיקות עדינה.
היין התיישן במשך 36 חודשים לפחות בחביות עץ אלון.

 

 היין משתבח עם הזמן ולכן ניתן לשמור שנים לפני פתיחת הבקבוק.

Alc. 17.5% //750 Ml

Please reload